Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Onnellisen pennun kasvatus
Isbn: 978-95-2364-200-3
Publisher: Aula & Co
Category:
House & Home
Accessible since: September 2021

E-book

Onnellisen pennun kasvatus

Kokeneen kouluttajan ja koirien käyttäytymisen asiantuntijan kirjoittama opas kertoo selkeästi ja käytännöllisesti, miten opetat koiranpennullesi onnelliseen ja turvalliseen elämään tarvittavat taidot.

Teoksessa käydään läpi koiran kehitysvaiheet ja käyttäytymisen periaatteet. Kirjan opit perustuvat positiiviseen vahvistamiseen, joka on asiantuntijoiden suosittelema ja nykyään vallalla oleva koulutustapa. Kouluttaja Steve Mannin metodit ovat yksinkertaisia ja todistetusti toimivia. Helposti lähestyttävä opas käy suoraan asiaan huumoria unohtamatta. Luvassa on kivoja yhteisiä oppimis- ja leikkihetkiä koirakaverisi kanssa!

Brittiläinen Steve Mann on kouluttanut koiria ammatikseen jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hänen hartain toiveensa on, ettei yhdestäkään koirasta luovuttaisi ongelmallisen käytöksen takia. Onnellisen pennun kasvatus on ollut huima myyntimenestys Britanniassa.

”Loistavia neuvoja hyvällä huumorilla höystettynä.”
– Lukija GoodreadsissaLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone