Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyi 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti.
Cover for Thuvia, Marsin neito
Isbn: 978-87-2665-560-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: July 2021

E-book

Thuvia, Marsin neito

John Carterin poika Carthoriksen sydän on pakahtumaisillaan. Hän on rakastunut kauniiseen Thuviaan, joka on jo kihloissa toisen miehen kanssa. Kuten Marsin tapoihin kuuluu, kihlalupausta ei voi muu kuin kuolema katkaista. Tilanne vaikuttaa Carthoriksesta toivottomalta.

Tilanne pahenee, kun Thuvia siepataan. Carthoris on isänsä tapaan kunnian mies ja lähtee pelastamaan rakastettuaan pulasta. Kesken matkan hän haaksirikkoutuu keskelle Aanthorin ikiaikaisia raunioita, joiden sisuksissa odottavat monenlaiset salaisuudet...

Teos on Edgar Rice Burroughsin Mars-sarjan neljäs osa. Tarinan keskiössä on John Carterin sijaan hänen poikansa Carthoris. Sarjaa pidetään tieteisfantasian ja -romanssin pioneerinä. Sarja on innoittanut niin kirjailijoiden kuin tiedemiestenkin mielikuvitusta vuosikymmenten ajan.

Edgar Rice Burroughs (1875 - 1950) oli yhdysvaltalainen spekulatiivisesta fiktiostaan tunnettu kirjailija. Hänen rakastetuimpia teoksiaan ovat Tarzan- ja Mars-sarjojen kirjat.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone