Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Viimeinen vartio
Isbn: 978-95-2351-642-7
Publisher: Into Kustannus
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: July 2021
Narrator: Aku Laitinen
Length: 12 hours 3 minutes

Audiobook

Viimeinen vartio

Venäläinen turisti murhataan Skotlannissa oudolla tavalla. Merkit viittaavat siihen, että teon takana on vampyyri eikä ihminen. Moskovan Yövartio ja velho Anton Gorodetski hälytetään apuun.

Paljastuu häikäilemätön salajuoni: eräät Muihin kuuluvat yrittävät päästä käsiksi muinaiseen mahtiesineeseen, jonka itse Merlin on piilottanut Hämärän korkeimmalle tasolle. Vaarassa eivät ole vain Muihin kuuluvat vaan kaikki maailman ihmiset.

Sergei Lukjanenkon Vartio-kirjat ovat koukuttava sekoitus vampyyritarinaa, fantasiaa ja trilleriä. Muihin kuuluvat - velhot, ihmissudet ja vampyyrit - elävät ihmisten keskuudessa. Valon ja Pimeyden tasapainoa valvovat Valon palvelijoiden Yövartio ja Pimeyden Päivävartio.

Kuusiosainen kirjasarja on Venäjällä kulttimaineessa - suositumpi kuin Taru sormusten herrasta ja Harry Potter. Viimeinen Vartio on sarjan neljäs osa. Kaikki osat toimivat myös itsenäisinä teoksina.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone