Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Daali ja kahvinpavut
Isbn: 978-91-8000-165-6
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: July 2021
Narrator: Sanna Majuri
Length: 12 hours 21 minutes

Audiobook

Daali ja kahvinpavut

Kauppahuoneen uudet tuulet

Piiritanssi-sarjan kolmas osa on kiehtova kuvaus 1800-luvun loppupuolen Suomesta ja Grönforsin kauppahuoneen värikkäistä vaiheista historian pyörteissä.

Talouselämän murros tuo muutoksia Grönforsin kauppahuoneelle, eikä edes vauras porvariperhe selviä ilman haasteita. Purjelaivat alkavat väistyä höyrylaivojen tieltä, koneet tulevat tehdassaleihin. Yhteiskunnallinen murros näkyy naisasialiikkeen nousuna ja Venäjän varjo Suomen yllä pidentyy.

Grönforsien kauppahuone joutuu monien muiden laivanvarustajien tavoin etsimään uutta suuntaa selviytyäkseen. Kauppahuoneen pelastajaksi nousee tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen perheen nuori, tarmokas tytär Daalia, jolla on unelmia ja ideoita yhtä paljon kuin kahvinpapuja Kaisariinan pöönäpussissa.

Leila Tuure (s. 1938) on historiallisista romaaneistaan tunnettu porilaissyntyinen kirjailija, joka on työskennellyt myös historianopettajana. Tuuren tarinoissa menneet vuosisadat heräävät ihastuttavasti eloon ja erilaiset ihmiskohtalot saavat äänensä kuuluviin.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone