Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Rakkauden lähettiläs
Isbn: 978-95-2364-186-0
Publisher: Aula & Co
Category:
Novels Humour
Accessible since: June 2021

E-book

Rakkauden lähettiläs

”Tämä olisi paras työpaikka ikinä, ellei täällä olisi näitä töitä ja ongelmia.”

Kotimaista byrokratiaa, brasilialaista työkulttuuria ja universaalia läheisyyden kaipuuta

Suomalainen suurlähetystö on saanut työtyytyväisyyskyselystä historiansa huonoimman tuloksen. Paikalle lähetetään psykologi Jukka, joka sekoittaa asioita entisestään. Ammattilaisen tarkan tutkan ulkopuolelle ei jää edes työntekijän puoliso Mikko, joka viettää aikaa uima-altaalla ja nettipokerisivustolla.

Rakkauden lähettiläs on romaani, jossa huumorin kukka kukkii trooppisessa Brasiliassa. Suurlähetystön henkilökaarti on hulvaton, kiusallisen osuva ja täynnä elämää.

Lasse Nousiainen on Brasiliassa asunut kirjailija ja käsikirjoittaja. Rakkauden lähettiläs on hänen kolmas romaaninsa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone