Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Vilma ja koditon koira
Isbn: 978-87-2694-379-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: June 2021
Narrator: Sanna-Kaisa Saari
Length: 4 hours 25 minutes

Audiobook

Vilma ja koditon koira

Kun koirarakkaat ystävykset Vilma, Jonna ja Laura näkevät yksinäisen irlanninsusikoiran juoksentelemassa vapaana, he lähtevät heti sen perään. Koira on saatava kotiin mahdollisimman nopeasti. Koira on vikkelä, eivätkä tytöt saa sitä kiinni ennen kuin ovat joutuneet keskelle pankkiryöstöä!

Tytöt vievät karanneen koiran koiratarhaan, jossa he toimivat avustajina tarhan omistajan loukkaannuttua. Samaan aikaan ystävykset selvittävät aiemmin todistamaansa pankkiryöstöä. Kaiken lisäksi mielessä ovat vielä ihastuksetkin. Koiraklubilaisilla pitää kiirettä vuoden ympäri...

Päivi Romppainen (s. 1961) on suomalainen kirjailija. Hän on koulutukseltaan nuorisotyönohjaaja, ja kirjailijana hänet tunnetaan parhaiten Vilman koiraklubi -nuortenkirjasarjasta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone