Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyi 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti.
Cover for Yövartio
Isbn: 978-95-2351-639-7
Publisher: Into Kustannus
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: June 2021
Narrator: Aku Laitinen
Length: 15 hours 25 minutes

Audiobook

Yövartio

Moskovan kaduilla, tavallisten ihmisten keskuudessa, vaeltavat Toiset - taikurit, noidat ja vampyyrit - joista osa on Valon, osa Pimeyden puolella. Normaalin ihmisten maailman lisäksi Muut voivat halutessaan siirtyä Hämärään, joka on ihmisille näkymätön tietoisuuden tila.

Aikoinaan osapuolet sotivat toisiaan vastaan, ja kun maailma oli tuhon partaalla, solmittiin hauras aselepo. Valon voimat muodostivat Yövartion, joka pyrkii rajoittamaan Pimeyden voimien toimintaa, etteivät esimerkiksi vampyyrit metsästä ihmisiä luvatta. Pimeyden voimat taas muodostivat Päivävartion, joka valvoo Yövartion toimintaa.

Antonin, keskinkertaisen taikurin ja Yövartiovahdin on karaistuttava tai hän menettää järkensä. Kaikki juonittelut, kompromissit ja moraaliset dilemmat raastavat hermoja, puhumattakaan loputtomista vahtivuoroista. Eräänä iltana Anton huomaa metrossa nuoren naisen, jonka päälle on langetettu niin voimakas kirous, että se uhkaa raunioittaa koko Moskovan. Anton joutuu mukaan peliin, joka ylittää hänen kykynsä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone