Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Lava kutsuu, Tippi
Isbn: 978-87-2688-011-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: June 2021
Narrator: Maija Lang
Length: 4 hours 8 minutes

Audiobook

Lava kutsuu, Tippi

10-vuotias Tippi Tuohikylä liittyy näytelmäkerhoon löytääkseen uusia kavereita toiselle puolelle Suomea muuttaneen bestiksen tilalle. Ihan helppoa kavereiden saaminen ei ole, sillä muutkin suhtautuvat harrastukseensa yhtä intohimoisesti kuin Tippi, ja roolijaot kuumentavat tunteita. Suurten diivojen välienselvittelyissä joutuvat avustamaan niin teatteriohjaaja Astrid, vanhemmat kuin kaveritkin. Tunnemyrskyjen keskellä Tippi saa kuitenkin teatterikärpäsen pureman, ja parasta on tunne, joka syntyy, kun esirippu aukeaa ja jokainen saa loistaa tähtenä.

Lava kutsuu, Tippi on hersyvän hauskan Tippi-sarjan ensimmäinen osa. Varhaisnuorille suunnatussa sarjassa Tippi sukeltaa teatterin jännittävään maailmaan toisten harrastuskerholaisten kanssa.

Heidi Silvan (s.1972) on oululainen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, joka hurmaa nuoret lukijat huumorillaan. Hänen muuta tuotantoaan ovat Operaatio Hardcore Ysäri ja Tytti Seckelinin elämä ja esikoisteos.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone