Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Kesä kulkurina
Isbn: 978-91-8000-302-5
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Humour Romance Feelgood
Accessible since: May 2021
Narrator: Sanni Haahdenmaa
Length: 7 hours 53 minutes

Audiobook

Kesä kulkurina

Tie avoinna unelmiin

Kun 30-vuotias Anna-Lisa Johansson törmää kirpputorilla Bolle-nimisestä kulkurista kertovaan klassikkokirjaan “Kulkijan pilvilinnat”, hänen elämänsä muuttuu kertaheitolla. Reissaajan elämä alkaa kiehtoa Anna-Lisaa, ja hän päättää kokeilla kulkurin elämäntyyliä kesäisessä Ruotsissa. Hän voisi hankkia ruoan ja majoituksen tekemällä pieniä askareita kuten leikkaamalla ruohoa tai maalaamalla aitoja. Rahaa hän voisi tienata tekemällä sitä, mitä osaa parhaiten: kiertämällä kirpputoreja, tekemällä löytöjä ja myymällä niitä voitolla eteenpäin. Samalla hän saisi aikaa miettiä, mitä haluaa loppuelämältään. Ja kenties hän voisi löytää myös rakkauden?

Kun kulkurin kesä lähestyy loppuaan Anna-Lisa on vaeltanut pitkin poikin Ruotsin maaseutua, hänellä on ollut sekä ystävällisiä että vaarallisia kohtaamisia, hän on tehnyt kovasti töitä elantonsa eteen, nukkunut tähtitaivaan alla… ja tehnyt päätöksen joka muuttaa hänen koko loppuelämänsä.

Kesä kulkurina on ensimmäinen osa antiikkikauppias Anna-Lisasta kertovassa sarjassa.

Eli Åhman Owetz on ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja maanviljelijän tytär pienestä Roslagenin kylästä. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut perustaa oma retroputiikki, joten hän teki unelmastaan kirjansa aiheen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone