Jump to content
The library informs: Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Hengenahdistusta
Isbn: 978-87-2692-566-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: May 2021
Narrator: Anni Tani
Length: 6 hours 56 minutes

Audiobook

Hengenahdistusta

Sanna on 29-vuotias kirjallisuussalan sekatyöläinen, jonka elämässä monikin asia aiheuttaa hengenahdistusta. Poikaystävä Pete kokee ajoittaista sitoutumiskammoa, ja Sannan omat kirjoittamishaaveet tuntuvat jäävän silpputöiden jalkoihin. Petellä on vaikeuksia selvitä arjen haasteista, kuten laskujen maksamisesta. Elämä on epävarmaa, eivätkä Sannan omatkaan tavoitteet tunnu aina niin selviltä. Pitäisikö kolmikymppisen elämän olla vakiintuneempaa?

"Hengenahdistusta" on Niina Hakalahden osuva tragikoominen romaani, joka kuvaa kolmikymppisten aikuisten haasteita muuttuvassa maailmassa.

Niina Hakalahti (s. 1966) on suomalainen kirjailija, joka on julkaissut monipuolisesti runoutta, aikuisten proosaa ja lastenkirjoja. Hakalahti on työskennellyt muun muassa luovan kirjoittamisen opettajana ja toimittajana. Esikoisteoksensa "Nainen repii palan oranssia" hän julkaisi vuonna 1990.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone