Jump to content
The library informs: Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Voittaja vai häviäjä - päätä itse!
Isbn: 978-87-2689-649-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Psychology Medicine & Health Economics & Business
Accessible since: May 2021
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 7 hours 26 minutes

Audiobook

Voittaja vai häviäjä - päätä itse!

Tuntuuko sinusta, että juuri sinun elämässäsi menee kaikki aina päin honkia? Ystävällä on parempi onni parisuhdemarkkinoilla, vanha työkaveri on perustanut menestyvän yrityksen kun sinä puolestaan homehdut edelleen samoissa hommissa... Mikä ihme siinä on, että jotkut vaikuttavat menestyvän elämän kaikilla osa-alueilla?

Terapeutti Pekka Hämäläisen "Voittaja vai häviäjä – päätä itse!" syventyy myönteisen ajattelun voimaan. Jos ihmisellä on kosketus omiin myönteisiin voimiinsa, hän luottaa siihen, että elämä kantaa. Kriisit voi työstää voitoiksi, tavoitteet voi saavuttaa – ja juuri tällaisten ihmisten elämä saattaa näyttäytyä kadehdittavana. Elämänasenne on kuitenkin omissa käsissämme – sinä päätät, oletko voittaja vai häviäjä.

Pekka Hämäläinen on Lappeenrannassa syntynyt kirjailija ja terapeutti, joka on julkaissut 21 mentaalivalmennusta käsittelevää self help -kirjaa. Koulutukseltaan Hämäläinen on teologian maisteri, mutta lisäksi hän on opiskellut muun muassa seksuaali- ja perheterapeutiksi.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone