Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Suomussalmen sankarit
Isbn: 978-87-2684-435-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: May 2021

E-book

Suomussalmen sankarit

Vuonna 1939 Suomi elää tulevien Helsingin olympialaisten huumassa, mutta sodan uhka on alati läsnä. Kaikkialla Neuvostoliiton uhkaa ei kuitenkaan vielä oteta täysin tosissaan, mikä voi saattaa koko maan vaaraan sodan syttyessä. Paikka, joka valaa uskoa puolustukseen, voi kuitenkin tehdä historiaa.

Talvisodan ikimuistoisiin vaiheisiin pureutuva Onni Palasteen Suomussalmen sankarit kertoo tarinan, jossa sankarit erehtyvät, kaatuvat ja nousevat. Kirjailijan omiinkin sotakokemuksiin perustuva romaani keskittyy sodan käänteentekeviin tapahtumiin, joissa jokaisella teolla on merkitys.


Onni Palaste (s. Bovellán, 1917–2009) oli sotakirjoistaan tunnettu suomalainen kirjailija. Palaste oli sotaveteraani, joka aloitti kirjoittamisen jo rintamalla. Hän hyödynsi omia sotakokemuksiaan teoksissaan, joista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa Rukajärven sissit (1967) ja Suomussalmen sankarit (1979).


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone