Jump to content
The library informs: Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Nuoren naisen päiväkirja
Isbn: 978-87-2678-483-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Historic facsimile Romance
Accessible since: May 2021

E-book

Nuoren naisen päiväkirja

Charlotte pitää päiväkirjaa, jonka sivuille hän kirjaa elämänsä tärkeimpiä tapahtumia ja omien tunteidensa kirjoa. Impulsiivinen Charlotte kaipaa elämäänsä suurta romanssia, läheistensä neuvoista huolimatta. Nuoren naisen kun ei kannattaisi vaivata päätään moisella humpuukilla.

Eräänä päivänä Charlotten ystävätär Cecile pyytää Charlottea tulemaan mukaansa maaseudulle. Cecilen pitäisi pitää sodassa haavoittuneesta serkustaan huolta, ja mukaansa hän haluaisi hyvää seuraa. Matka Louvercyn seudulle alkaa.

Charlotte tajuaa perille päästyään, että matkan ovat järjestäneet hänen isänsä ja tätinsä hänen naittamisekseen. Kosijoita on kaksin kappalein, ja Charlotten on valittava. Löytääkö Charlotte kuitenkaan haluamaansa rakkautta kummankaan miehen sylistä?

Octave Feuillet (1821–1890) oli ranskalainen kirjailija. Hänen teoksensa niittivät suurta suosiota erityisesti naislukijoiden keskuudessa. 'Köyhän nuoren miehen seikkailut' oli hänen ensimmäinen mainetta saavuttanut romaaninsa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone