Jump to content
The library informs: Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Noutopartio 
Isbn: 978-87-2680-124-8
Publisher: Saga Egmont
Category:

Accessible since: April 2021
Narrator: Seppo Pietikäinen
Length: 10 hours 24 minutes

Audiobook

Noutopartio 

Eletään jatkosodan aikoja 1940-luvulla. Luutnantti Rauman kaukopartiolla on edessään tehtävä, joka heidän tulee toteuttaa Neuvostoliiton joukkojen linjojen takana. Tehtävä ei kuitenkaan suju niin kuin Rauma ja hänen miehensä suunnittelivat. Yhtäkkiä partio on takaa-ajettu. Rauman miesten on taisteltava aikaa vastaan – onko heillä mahdollisuuksia selvitä takaisin omien luokse? Vihollisen lisäksi heitä näännyttävät myös kylmä talvi ja sodan tuomat vammat.

'Noutopartio' on Jorma Kurvisen kiihkeätempoinen sotaromaani vuodelta 1983.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti 'Susikoira Roi' -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone