Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Eevin eläinmaailma
Isbn: 978-95-2364-141-9
Publisher: Aula & Co
Category:
Children's books
Accessible since: March 2021

E-book

Eevin eläinmaailma

Mitä jos osaisit puhua eläinten kanssa?

11-vuotias Eevi osaa! Mutta se on jostain syystä VAARALLISTA, tai niin hänen isänsä sanoo.
Syy liittyy Eevin äitiin, joka on kuollut vuosia aiemmin. Eevi on luvannut isälle, ettei käytä kykyään. Mutta kun paikallisessa eläintarhassa tapahtuu kauheita, Eevin on IHAN PAKKO rikkoa lupauksensa isälle ja asettaa itsensä ja läheisensä hirvittävään vaaraan.

Eevin eläinmaailma on vauhdikas ja jännittävä lastenkirja, joka kertoo eläimistä ja suhteestamme luontoon, koulumaailmasta ja siitä, kuinka olla oma itsensä.

Matt Haig on yksi Ison-Britannian suosituimmista ja monipuolisimmista nykykirjailijoista, joka on kauniilla ja viisailla tarinoillaan valloittanut sekä isojen että pienten lukijoiden sydämet.

Emily Gravett on moneen kertaan palkittu lastenkirjailija ja kuvittaja. Hän asuu Brightonissa perheensä ja kahden koiransa kanssa.

”Huima seikkailu”
- Times

”Aivan mahtava. Tämä kirja saa nauramaan ääneen, kannustamaan Eeviä hänen mahtavissa suunnitelmissaan ja rakastumaan kaikkiin niihin omituisiin ja valloittaviin eläimiin, joita hän tapaa.”
- Fun Kids

”Opettaa lapsille, ettei tarvitse olla samanlainen kuin muut.”
- Daily Telegraph

”Upea”
- CBBC Book Club

Haigin aiemmista lastenkirjoista sanottua:

”Haig annostelee hyvällä rytmillä ja hienovireisesti hillitöntä komiikkaa ja koskettavaa draamaa sekä luottaa lukijan oivalluskykyyn.”
- Ilkka

”Täynnä lämpöä ja huumoria.”
- Guardian


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone