Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Painajainen tunturissa
Isbn: 978-87-2678-058-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2021
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 5 hours 40 minutes

Audiobook

Painajainen tunturissa

Entinen rikoskomisario Kari Kairijoki ei ehdi kovin pitkään nauttia rauhallisista eläkepäivistä, kun hänet kutsutaan jälleen töihin. Suomen Lappi on nimittäin ennennäkemättömän uhan alla – ISIS uhkaa Lappia ja alueella liikkuu myös kuuluisa IRA:n terroristi. Miksi terroristit ovat iskeneet silmänsä juuri Lappiin? Ja pystyykö Kairijoki kumppaneineen pysäyttämään terroristien suunnitelmat ennen kuin on liian myöhäistä?

"Painajainen tunturissa" on hyytävän jännittävä dekkari, jonka tapahtumat sijoittuvat Lapin kauniisiin maisemiin.

Erkki Koivula (s. 1943) on suomalainen dekkarikirjailija. Rovaniemellä asuva Koivula on koulutukseltaan sosionomi, mutta on ehtinyt monipuolisen työuransa aikana työskennellä myös toimittajana ja rajavartijana. Esikoisromaaninsa "Petsamon verikoira" Koivula julkaisi vuonna 2006.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone