Jump to content
The library informs: Helmikuun alusta lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Nuoren Wertherin kärsimykset
Isbn: 978-87-2682-921-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Historic facsimile
Accessible since: January 2021
Narrator: Leo Niemi
Length: 3 hours 45 minutes

Audiobook

Nuoren Wertherin kärsimykset

Werther on nuori, taiteellinen mies, joka rakastuu paikalliseen tyttöön Lotteen. Lotte on kuitenkin kihlautunut toisen miehen kanssa eikä Werther voi ikinä saada häntä omakseen. Sydänsurut aiheuttavat Wertherissä niin hirvittävää tuskaa, että mies päätyy tekemään jotakin peruuttamatonta.

Johann Wolfgang von Goethen 'Nuoren Wertherin kärsimykset' on kirjemuotoon kirjoitettu traaginen romaani, joka on noussut eurooppalaisen kirjallisuuden ehdottomaksi klassikoksi.

Johann Wolfgang von Goethe (1749–1832) oli saksalainen kirjailija, joka oli koulutukseltaan lakimies. Vuonna 1774 julkaistu 'Nuoren Wertherin kärsimykset' teki hänestä aikansa kirjailijatähden ympäri Eurooppaa. Goethe julkaisi monipuolisesti kirjallisuutta: proosaa, runoja ja näytelmiä. Hän työskenteli myös poliitikkona.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone