Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Kim Jong-un ja kaverit – Valitse oma maailmanloppusi
Isbn: 978-95-2364-113-6
Publisher: Aula & Co
Category:
Humour
Accessible since: December 2020

E-book

Kim Jong-un ja kaverit – Valitse oma maailmanloppusi

KUINKA KAIKKI LOPPUU? SINÄ PÄÄTÄT.

Sivilisaatio voi tulla tiensä päähän hämmästyttävän monin eri tavoin Donald Trumpin ja Vladimir Putinin kaltaisten hyväntahtoisten johtajien ponnisteluista huolimatta. Tämä hauska interaktiivinen kirja maailman tuhosta antaa sinun päättää, kuinka kaikki loppuu.

Muuttavatko Elon Muskin nanobotit meidät harmaaksi liisteriksi? Ajavatko venäläisten loisteliaimmat meemit meidät kollektiivisen hulluuden partaalle? Vai posahdammeko kenties atomeiksi, koska Pohjois-Koreassa joku istahti vahingossa väärän napin päälle?

Tässä kirjassa pääset tapaamaan valtionpäämiehiä, jotka pitelevät maapallon kohtaloa käsissään. On sinun älysi ja harkintakykysi varassa, kuinka päivämme päättyvät. Toki on olemassa pieni mahdollisuus, että positiivisella asenteella löydät keinon pitää ihmiskunnan turvassa niin kauan että saamme kuolla vanhuuteen tai ilmastonmuutoksen vaikutuksiin. Älä kuitenkaan toivo liikoja, sillä tämän kirjan jokaisella sivulla päiväsi ja valintasi ovat luetut.

Rob Sears on kirjoittanut komedioita, Vladimir Putinin innoittaman satiirisen johtamisoppaan Vladimir Putin: Menestyvän johtajan opetukset sekä koonnut runoteoksen Donald Trumpin kauneimmat runot. Sears asuu Lontoossa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone