Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Metsä elää
Isbn: 978-95-2382-007-4
Publisher: Docendo
Category:
Science
Accessible since: November 2020
Narrator: Pirjo Heikkilä
Length: 2 hours 32 minutes

Audiobook

Metsä elää

Metsä elää on lumoava matka Suomen luontoon. Toimittaja-kirjailija Kimmo Ohtonen on taltioinut tärkeitä hetkiä maamme metsien tunnusomaisten eläinlajien elämistä.
Kimmo vie meidät matkalle pohjoisen luonnonmetsien sydämeen: varjoisiin kuusikoihin, valoisiin männiköihin sekä karuihin tunturikoivikoihin, joissa luonto ottaa meidät mukaan sen ikiaikaiseen tarinaan.
Pääsemme seuraamaan aitiopaikalta lukuisten eri eläinlajien elämän tärkeimpiä hetkiä: teerien soidinmenoja, karhuparin lemmenpuuhia, sudenpennun itsenäistymistä.
Tarina tarinalta Kimmo rakentaa meille kokonaiskuvaa siitä, miten metsiemme eläinlajit yhdessä muodostavat monimuotoisen kokonaisuuden, ekosysteemin, jonka jokainen osa on elintärkeä. Suomen luonto on kuitenkin suurten muutosvoimien puristuksessa.
Metsä elää on myös aikamatka, joka kuljettaa meidät maamme viimeisistä luonnonmetsistä ihmisen muokkaamille maille. Tapaamamme lajit kertovat meille suurempia tarinoita siitä, miten maamme metsät ovat muuttuneet aikojen saatossa ja miltä Suomen luonnon tulevaisuus näyttää.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone