Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Hypnoosimurhaaja
Isbn: 978-87-2646-190-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: November 2020

E-book

Hypnoosimurhaaja

Voiko ihmisen hypnotisoida suorittamaan rikoksen niin, ettei hän muista teosta yhtään mitään? Asiaan perehtynyt toimittaja on alkanut epäillä, että se saattaa olla mahdollista. Onhan alitajunta ääretön, kuin loppumattomien mielleyhtymien ja rajattoman oppimisen maailma. Niinpä toimittaja päättää lähteä tapaamaan vankia numero 7345 – miestä, joka tietää hypnoosista enemmän kuin moni muu...

"Hypnoosimurhaaja" on Oskar Reposen paljon huomiota herättänyt hyytävä jännitysromaani vuodelta 1988. Romaani vihjaa, että ruotsalaisen poliitikon Olof Palmen murha vuonna 1986 saattoi olla hypnoosimurha.

Oskar Reponen (1928–1997) oli suomalainen kirjailija, joka julkaisi erityisesti parapsykologisia kauhuromaaneja. Reposen tunnetuimpiin teoksiin kuuluu vuonna 1988 julkaistu "Hypnoosimurhaaja". Reponen oli koulutukseltaan voimistelunopettaja, mutta teki työuransa toimittajana. Hän kirjoitti muun muassa Helsingin Sanomiin ja Seuraan.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone