Jump to content
The library informs: Helmikuun alusta lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Testinuket
Isbn: 978-87-2657-817-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2020
Narrator: Jarkko Pajunen
Length: 7 hours 59 minutes

Audiobook

Testinuket

Kuiville päässyt Risto Tolonen törmää vanhoihin huumevelkojiinsa ja joutuu salajuonen seurauksena koekaniiniksi makaaberiin testikeskukseen. Julma tutkimusinsinööri Toimi Repo käyttää kolaritesteissä narkomaaneja, jotka ovat valmiita mihin vain saadakseen rahaa. Revon lääketieteellisenä asiantuntijana ja kuskien värvääjänä toimii lääkärinlupansa polttanut Kaj Eriksson. Koko karmeus paljastuu Riston veljelle, lääkintävahtimestari Ilpo Toloselle, kun Ilpo lähtee etsimään veljeään. Veljensä pelastamiseksi Ilpo joutuu laittamaan likoon koko ammattitaitonsa – jopa henkensä.

Testinuket avaa Mika Kähkösen sairaaladekkareiden sarjan.


Joensuulainen kirjailija Mika Kähkönen tekee päivätyötään sairaalan päivystyspoliklinikalla lääkintävahtimestarina. Pitkäaikainen työskentely elämän ja kuolemankin näköalapaikalla, kolme tytärtä sekä avovaimo ovat kirjoittamisen lisäksi hänen tärkeintä pääomaansa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone