Jump to content
The library informs: Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Viimeiseen mieheen
Isbn: 978-87-2642-537-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: October 2020

E-book

Viimeiseen mieheen

Kun Topi Laakso lähtee sotaan, hän tuntee olonsa yllättävän kotoisaksi. Koostuuhan pioneerikomppania paljolti samoista miehistä, jotka ovat olleet osa hänen nuoruuttaan Hirsijärvellä.

Sodan kauhut eivät kuitenkaan säästä Hirsijärven miehiä. Laakso joutuu todistamaan ystävien kaatumisia ja haavoittumisia – eikä elämä Hirsijärvellä palaa koskaan enää entiselleen.

'Viimeiseen mieheen' on Jorma Kurvisen koskettava sotaromaani vuodelta 1986.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti 'Susikoira Roi' -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone