Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyi 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti.
Cover for Rolf saaristokoira
Isbn: 978-87-2642-525-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: October 2020

E-book

Rolf saaristokoira

Lassie ei ole ainoa neuvokas sankarikoira, joka on rodultaan collie – se saa haastajakseen rohkean Rolfin!

Rolf tekee parhaansa, jotta rattijuoppo ei pääse nousemaan auton rattiin sen hoitopaikassa. Lopulta Rolf joutuu kuitenkin itse lähtemään pakoon vihaista miestä. Koira ei jää neuvottomaksi, vaan pyrkii kohti tuttuun saareen vievää lossia. Saaressa on Rolfin isännän kesäpaikka – voisiko isäntä olla siellä?

Sää on kuitenkin jo kylmä, ja Rolfin täytyy käyttää neuvokkuuttaan monen monta kertaa ennen kuin se on varmasti turvassa.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone