Jump to content
The library informs: Helmikuun alusta lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Turre
Isbn: 978-87-2642-526-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: August 2020

E-book

Turre

Karjalankarhukoira Turre huomaa, ettei kaikki ole hyvin. Sen isäntä on sekava ja nousee tuskin sängystä ylös. Turre ei kuitenkaan ole mikä tahansa koira – se tietää, että nyt on aika toimia.

Turre karkaa ja yrittää kiinnittää ihmisten huomion. Ensimmäisten vastaantulevien ihmisten kanssa sillä ei kuitenkaan käy onni. Koira ei silti lopeta etsimistä, sillä se on päättänyt saada isännälleen apua.

“Turre” on Jorma Kurvisen koskettava romaani, joka pohjautuu tositapahtumiin.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone