Jump to content
The library informs: Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Morsiuspuku
Isbn: 978-87-2653-896-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels History
Accessible since: August 2020

E-book

Morsiuspuku

Ranskan vallankumous on alkanut ja kuningasta tukeneita kansalaisia vangitaan ja surmataan Pariisissa. Pieni tyttö Cécile lähtee maanpakoon Englantiin perheensä naisten mukana, sillä suvun miehet on surmattu. Pitkän hevosrattailla taitetun matkan jälkeen he pääsevät suojaan ja elävät vuosia niukoilla säästöillään.

Lopulta aikuiseksi varttuneen Cécilen elämään ilmestyy suuri rakkaus ja perhe päättää palata vallankumouksen jälkeiseen Pariisiin. Saako Cécile koskaan pukea ylleen hartaasti kirjailemaansa morsiuspukua?

Alexandre Dumas (1802–1870) oli menestynyt ranskalainen romaani- ja näytelmäkirjailija, joka tuli tunnetuksi mukaansatempaavista historiallisista seikkailuromaaneistaan. Dumasin suosituimpia teoksia ovat Muskettisoturi-sarja sekä Monte-Criston kreivi. Hänen teoksiaan on käännetty peräti sadalle kielelle ja ne ovat edelleen Ranskan luetuimpia klassikoita.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone