Jump to content
The library informs: Biblion aineistojen lainaaminen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen korteilla päättyy 22.11.2021. Voit kuitenkin lukea ja kuunnella lainaamiasi e-kirjoja ja e-äänikirjoja Biblio-palvelussa normaalisti laina-ajan loppuun asti. ***** Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. ***** Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Revolverisydän
Isbn: 978-87-2647-581-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2020
Narrator: Anni Tani
Length: 6 hours 51 minutes

Audiobook

Revolverisydän

Elben rannalta on löytynyt nuoren naisen ruumis. Kun syyttäjä Chastity Riley saapuu paikalle, häntä odottaa hirvittävä näky: murhaaja on skalpeerannut naisen. Käy ilmi, että kuollut nainen oli striptease-tanssija.

Pian myös toinen eroottinen tanssija löytyy murhattuna – ja on selvää, että alueella liikkuu raaka sarjamurhaaja.

Chastity Rileyn on aika toimia. Samalla myös hänen omassa yksityiselämässään riittää käänteitä ja selvitettävää – sillä onhan Riley kolmikymppinen sinkkunainen.

"Revolverisydän" on Simone Buchholzin syyttäjä Chastity Rileystä kertovan dekkarisarjan aloitusosa.

Simone Buchholz (s. 1972) on saksalainen kirjailija. Buchholz on opiskellut kirjallisuutta, filosofiaa sekä journalismia ja työskennellyt toimittajana. Hänet tunnetaan syyttäjä Chastity Rileystä kertovista jännittävistä dekkareista.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone