Jump to content
The library informs: Lainamäärä palvelussa on 4 lainaa/kk. Etkö pysty lainaamaan: Olet jo lainannut neljä lainaa kuukaudessa tai valitsemasi aineisto on suosittua ja sitä on lainattu jo maksimimäärä/kk tai kirjaston määrittelemä kuukausibudjetti palveluun on käytetty loppuun.
Cover for Pohjakosketus
Isbn: 978-91-7829-693-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: April 2020
Narrator: Anna Saksman
Length: 7 hours 53 minutes

Audiobook

Pohjakosketus

Aino on menettänyt avioeron myötä puolisonsa ja työpaikkansa taikurin avustajana. Ainon ex-mies Jari hehkuttaa uutta rakkauttaan Kariin kaikkialla, ja koko maailma tuntuu olevan rakastavaisten puolella. Lisäksi Ainon tytär Rauha aiheuttaa huolta skorpioniharrastuksineen ja naapurin tummasilmäinen Khalid sekoittaa pakkaa entisestään. Lohtua arkeen tuo sympaattinen ravintolalaiva Kippo, joka kokoaa kaikki siipiensä suojaan.

Katkeruus ja ennakkoluulot kuplivat pinnan alla, ja kun taloudellisissa vaikeuksissa uiskenteleva Aino ymmärtää, että hänen omistamansa mökkisaari on myytävä, käynnistyy ihmissuhdekiemuroiden värittämä tapahtumaketju, joka saa Ainon pohtimaan unelmiensa hintaa.

Kirsti Ellilän lämminhenkinen Pohjakosketus pohtii ihmisen haasteita löytää oma paikkansa maailmassa. Sopeutumisvaikeudet, ihmissuhteet ja erilaiset kulttuurit sekoittuvat romaanissa virkistäväksi sekamelskaksi, kuin Kipossa tarjoiltu vihersmoothie.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone