Jump to content
Cover for Metro 2034
Isbn: 978-95-2010-991-2
Publisher: Like
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: September 2019

E-book

Metro 2034

Ydinsodan jälkeisessä maailmassa ihmiskunnan rippeet elävät Moskovan synkeissä metrotunneleissa. He taistelevat olemassaolostaan pimeydessä kehittyviä uhkia vastaan, ja kilpailevat metroasemat käyvät kamppailua linjojen hallinnasta.
Maanpäällinen sivilisaatio on menneisyyttä, muistoissa elävä myyttien ja legendojen rakennusaine. Radioaktiivinen säteily on kiihdyttänyt evoluutiota ja synnyttänyt uusia organismeja. Uuden maailman ravintoketjussa ihminen ei ole enää luomakunnan kruunu, vaan selviytymisvaistoonsa tukeutuva tunnelirotta.
Metro 2034 on suuren suosion saavuttaneen Metro 2033 -romaanin itsenäinen jatko-osa. Se kertoo Metro 2033:ssakin esiintyneen Hunterin tarinan.

Dmitri Gluhovski syntyi Moskovassa 1979. Hän on kirjailija ja toimittaja, joka on kiertänyt työmatkoilla Pohjoisnavalta Tsernobyliin. Gluhovskin esikoisteos Metro 2033 ilmestyi alun perin internetissä. Teoksesta tuli huikea menestys, ja se on käännetty 32 kielelle. Kirjan pohjalta on tehty myös suuren suosion saavuttanut konsolipeli.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone