Jump to content
Cover for Tiimiäly : Opas muuttuvaan työelämään
Isbn: 978-95-2451-952-6
Publisher: Tuuma-kustannus
Category:
Society & Culture Media, information & communication industries
Accessible since: May 2019

E-book

Tiimiäly : Opas muuttuvaan työelämään

Mitä enemmän teknologia kehittyy, sitä tärkeämmäksi nousee ihminen.

Työelämän muutos vaatii uusia työelämätaitoja, joissa yksilön osaamisen lisäksi korostuu tiimin keskinäinen kyvykkyys rakentaa yhteisen osaamisensa päälle uusia ajatuksia ja ratkaisuja. Ratkaisevinta eivät ole voittajayksilöt tai esimiestaidot vaan tiimin kollektiivinen äly, jossa osaaminen yhdistyy. Tämä kyvykkyys on tiimiälyä.

Kirja sisältää hyödyllisiä tehtäviä, havainnollisia esimerkkitarinoita ja selkeät askelmerkit siihen, miten toimia muuttuvassa työelämässä tiimiälyn avulla. Jos olet työntekijä, saat kirjan avulla työkaluja osaamisesi kehittämiseen. Jos olet tiiminvetäjä, saat keinoja tiimisi tukemiseen ja suorituskyvyn parantamiseen. Jos taas olet vastuussa organisaation johdosta, saat paitsi arvokkaita näkökulmia siihen, millaisia muutoksia teillä on todennäköisesti edessä, myös konkreettisia vinkkejä -tiimiälyn rakentamiseen ja hyödyntämiseen.

"Tiimiäly on työelämän voittava algoritmi. Se koostuu taidoista, joita kuka tahansa voi opetella."

Tervetuloa mukaan rakentamaan tiimiälyä hyödyntävää työelämää! Osallistu keskusteluun aihetunnisteella #tiimiäly.

Ida Hakola ja Ilona Hiila ovat suomalaista markkinointi- ja viestintäalaa ravistelleen toimiston, Vapan, perustajia ja kehittäjiä. Maaretta Tukiainen on muutosvalmentaja, kirjailija ja hyvän mielen taitojen kehittäjä, jonka tausta on johtotehtävissä media-alalla.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone